Wat beweegt een speler om zich niet voor 100% maar voor 200% in te zetten op het hoogste niveau binnen onze vereniging.
Wat maakt TGG nu zo speciaal, warm en vooral een gezellige vereniging.
&
Wat maakt een speler van TGG 1, een voorbeeld voor onze jeugd.

In deze nieuwe rubriek komen we daar wekelijks opnieuw achter.
Onze verslaggever Marco Bouleij, gaat op bezoek bij en stelt wekelijks 11 vragen aan een speler van ons 1ste elftal.

Deze week 11 vragen aan: Kevin van Zijl

 1. Wat is jou sterke punt en wat minder sterk:
  Mijn sterke punt is mijn verdedigende kwaliteiten (stofzuiger). Zelf vind ik dat ik technisch een beperkte voetballer ben.
 2. Waar denk je dat Tgg eindigt dit seizoen: Ik denk dat TGG in de middenmoot gaat eindigen dit seizoen.
 3. Watvoor ambities heb jij nog : Als speler heb ik geen grote ambities meer. Al is een kampioenschap altijd leuk. Wel wil ik als trainer nog e.e.a. gaan bereiken in de voetbalwereld.
 4. Wat is het mooiste voetbal moment van jou: Mooiste voetbalmoment / hoogtepunt is voor mij het kampioenschap in de hoofdklasse B met OJC.
 5. Welk voetbal humor vondt jij het leukst/En wie begint altijd: In de kleedkamer bij TGG is er eigenlijk 1 gek die nergens naar kijkt. Dansen in de kleedkamer, roken tijdens de training of met Nederlandstalige muziek in zijn broekzak rondjes lopen. Hij weet wel wie ik bedoel ?.
 6. Wat mis jij aan capiciteit die jou team genoot wel heeft in jou elftal :Ik zou graag de snelheid van Dennis willen hebben. Ben er weinig tegengekomen die zo snel zijn.
 7. Welke club uit de regio doet het goed:Naast TGG vind ik dat emplina, BLC en engelen de afgelopen jaren goed bezig zijn.
 8. Met wie zou jij een avondje op stap willen: Ik ben nog niet met TGG opstap geweest, maar ben wel benieuwd of ze voor een beetje gezelligheid kunnen zorgen.
 9. Wat is jou grootste en of dieptepunt blunder geweest: In mijn tijd bij CHC degradeerde we van de 2e naar de 3e klasse.
 10. Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten: Ik zou wel een beschuitje willen eten met Chantal Janzen
 11. Wat vindt je van de club Tgg:Ik vind het een gezellige waar alle vrijwillers alles voor je willen doen. We gaan er met zijn alle voor en derde helft is ook gezellig. Kortom ik heb het goed naar mijn zin.Groeten,Kevin van Zijl

Comments

0