Aanstaande zondag gaat als “het weer” ons gunstig gezind blijft het voetbalcircus voor de standaard elftallen, weer van start.

Ons 1ste elftal gaat dan de tweede seizoenshelft starten met een uitwedstrijd in Oisterwijk tegen de nummer 9, Taxandria.

De mannen van Marc van Delft zijn er helemaal klaar voor en zijn vastberaden om de 1ste plek vast te gaan houden.
De afgelopen weken heeft dan misschien koning winter definitief ons land bezet en hebben we veel sneeuw en vorst ervaren, maar deze weersomstandigheden heeft ons 1ste elftal in ieder geval niet tegengehouden, om zich optimaal voor te bereiden.
Ons 1ste elftal ging namelijk vorig weekend, samen met ons 2e elftal gezamenlijk op trainingskamp in Arnhem.
Er werd gebivakkeerd op het bekende olympische trainingsdorp Papendal, waar het hun op het gebied van sport en voeding, aan niks ontbrak.

De mannen hebben zich daar 3 dagen volledig kunnen focussen op sport, en met sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw, was papendal de uitstekende uitvalbasis om een representatief alternatief trainingsprogramma te volgen.
Zo stonden er elke dag twee trainingssessies op het programma, een in de morgen en een in de middag, waar s avonds ruimte was voor plezier en teambuilding.
Deze combinatie, moet wel de juiste formule zijn voor een succesvolle voortzetting van het lopende succes seizoen.

Voor een sfeer impressie kunt u in onze net nieuw opgezette “foto gallery” terecht, klik daarvoor op de linkt hieronder.

FOTO GALLERY vv TGG

In de loop van het seizoen, willen we ook meerdere evenementen en bijzonderheden binnen onze vereniging gaan vast leggen. Heb je foto’s of wil je hiervoor foto’s maken, laat het ons dan weten via info@vvtgg.nl
Denk dan bijvoorbeeld aan een top wedstrijd, kampioenswedstrijd, toernooien enz.

 

 

Comments

0