Beste TGG-ers,

Gisteren avond zijn op het jubileum feest Scheidend Hoofdtrainer Marc van Delft en zijn assistent trainer Gerard Burg en de Familie Sluijter gehuldigd.
Zij zijn door voorzitter Ted Timmermans onderscheiden met de bronzen TGG speld voor hun verdienste voor onze vereniging.
De Familie Sluijter van F&J Sluijter is nu al bijna 10 jaar hoofdsponsor van onze vereniging en daar zijn wij als kleine vereniging heel dankbaar voor.
F&J Sluijter is daarmee misschien wel de langste zittende Hoofdsponsor van een voetbalvereniging uit Den Bosch en wij zijn daar enorm trots op.
Het was dan ook een mooi moment om deze 10 jarige samenwerking te bekronen met de bronzen TGG speld.

Ook scheidend Hoofdtrainer Marc van Delft en assistent trainer Gerard Burg werden onderscheiden met de bronzen TGG speld.
Vijf seizoenen geleden werden Marc en Gerard binnen gehaald met de opdracht om van TGG een stabiele 3e klasser te maken.
We kregen meer, veel meer, met 3 kampioenschappen in 4 jaar tijd werd TGG zelfs een 2e klasser.
Een unicum in haar historie en daarmee een geweldige prestatie van dit trainersduo en hun staf.
Naast trainer was en is Marc ook voor onze vereniging een drijvende kracht geweest achter diverse activiteiten en drukte hij zijn stempel op randzaken die horen bij de professionaliteit van een 3e klasser.
Met trots maar ook met pijn in het hart nemen wij afscheid van twee geweldige trainers, die TGG de afgelopen jaren goed op de kaart hebben gezet.
Marc en Gerard waren voor ons trainer+, mensen die zicht naast de selectie ook ingezet hebben op andere vlakken binnen de vereniging en daarom inmiddels ook echte TGG-ers zijn.
Wij wensen Marc en Gerard heel veel succes met hun nieuwe uitdaging bij Nulandia en zien ze graag regelmatig terug bij ons TGG.

Dit alles laat weer zien dan wij TGG een vereniging voor en door mensen zijn, want ook zonder de hulp van alle andere vrijwilligers stonden we niet waar we nu staan.
Een speciaal dank daarvoor is dan ook gericht aan alle TGG-ers, laten we daarom ook samen vanaf hier verder bouwen en bruggen leggen, want zo blijkt, samen is alles mogelijk.

BEDANKT !!!

Comments

0