Hoofdsponsor vv TGG

sponsor-sluiters

vv TGG is uitermate content te mogen aankondigen dat F&J Sluijter ook gedurende het seizoen 2017-2018 & 2018 – 2019 wederom hoofdsponsor van onze vereniging is. Wij willen Frans en Jan (en partners) dan ook bedanken voor het in onze vereniging gestelde vertrouwen. Voor meer info over onze hoofdsponsor verwijzen wij u naar het onderdeel hoofdsponsor binnen de sponsoring sectie of klik op het logo en wordt direct doorverwezen naar de site.

Stersponsors vv TGG

Naast de mogelijkheid om hoofdsponsor te worden, heeft vv TGG ook diverse mogelijkheden voor stersponsorschap. Onderstaand treft u de vormen van stersponsorschap aan welke onze vereniging momenteel heeft:

Hoofdsponsor jeugd: T. Timmermans en Transparant Finance & Controlling

ted-timmermans

Kledingsponsor / leverancier: Princen Sport en BELO clean service

100voetbal_princen 

Subsponsor selectie: Belo clean service en Transparant Finance & Controlling

– Subsponsor algemeen:

Complex sponsor: Op dit moment hebben wij nog geen complex sponsor. Heeft u interesse om de naam van uw organisatie te verbinden aan onze vereniging als complex sponsor, neem contact op met ons voor meer informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk (mede) stersponsor te worden of op bovenstaande onderwerpen, alsmede voor u andere wellicht interessante sponsorvormen.

Ook voor de onderstaande sponsorvormen is nog ruimte, neem ook hiervoor contact met ons op. Vooral het nieuwe narrowcast sponsorschap op de TV in het Clubhuis kan interessant voor u zijn.

Reclamebord sponsors

Advertentie clubblad / nieuwsbrief /

TV clubhuis (speciale aanbieding seizoen 2017 – 2018)

Balsponsors

Overig