• Verslag zondag 23 oktober: TGG 4 ‘DE BIJVATTERS’ – Emplina 5

De derby derde derby’s, niemand interesseert zich in feyenooit – ajakkus. Want vandaag is het:

TGG ‘DE BIJVATTERS’ 4 – emplina 5

Afwezig.. Beau( die op bezoek is bij zijn ‘from russia with love’ bruid), (reserve keeper)koos, habi,amanda.

Er word vandaag om kwart voor 12 verzameld door velen om een tosti te bestellen zoals inmiddels traditioneel bij onze John. Je ziet meteen de gespannen gezichten als je binnekomt, vandaag moet het gebeuren. Maar je ziet iedereen toch even ontspanne kijke naar oompie die speciaal voor de derby een kort pittig kapsel heeft genomen!! En je ziet iedereen denken dat kan niet mis gaan vandaag. Door de sterke competitie start van zowel van tgg (2 verlies punten) en empel die zonder verlies punten naar sportpark de donken komen.. Vandaag moet er dus gewonnen worden willen we uit blijven kijke naar het kampioenschap vandaar ook dat we sterk houder rowan van swieten aan de selectie hebben toegevoegd.

1 uur
Naar een nog nooit zo’n serieuze warming up trapt joey de wedstrijd af.. We beginnen meteen scherp een grote verassing aangezien we normaal eigenlijk de warming up nog doen tijdens de wedstrijd.. En krijgen dan ook meteen na 5 minuten een grote mogelijkheid via dikbeen die iets te enthousiast vanaf 5 meter heel hard over schiet! Jammer, koppen omhoog en doorgaan de kansen komen wel.. Maar niet alleen voor tgg ook empel krijgt wat mogelijkheden die goed worden verdedigd.. Dan een gevaarlijk aanval van tgg en een bal op de hand van een van de emplinianen in de 16 meter en de bal gaat op de stip. joey neemt zijn verantwoordelijkheid en schiet em hard en zeker binne bij het vieren stopt ie even zijn duim in zijn mond. Na de wedstrijd word duidelijk dat ie dat doet omdat deze topscoorder vader gaat worden. Ook komt emplina met 10 man te staan door commentaar op de leiding en vlak daarna zelfs met 9 door vieze overtreding allebei 10
Min eraf.. We profiteren hier verder niet van en lijken er zelfs een beetje te ligt over te denken op het moment dat empel net weer met 10 op het veld staan worden ze zelfs erg gevaarlijk en verschijnen 2 keer oog in oog met oompie maar die bewijst zijn nieuwe plek als 1ste keeper.. Verheugt is nog niet helemaal overtuigt en besluit em nog is te testen met een assist op de spits van empel maar oompie red weer. Bompa kan zijn emoties niet meer te baas en benoemt oompie dan ook al tot man of the match na 1 helft..

Rust..

Er word niet gewisseld want het staat goed zo en het word nog een lastig karwei nu het weer 11 tegen 11 is.

Empel word wat sterker en speelt wat meer met druk naar voren waardoor tgg er ook niet echt voetballend meer uit komt en vaak de lange bal gespeeld moet worden niet ons sterkste punt en empel krijgt kans op kans maar door wat ren en vlieg werk van de verdedigers blijven we toch overeind totdat er er weer een bal de 16 in word gewerkt en daar danny leroy verheugt en mikkel alle 4 opduiken omdat ze perse de bal weg willen werken en daardoor krijgt leroy de bal ongelukkig op zijn hand en ook nu twijfelt de scheids niet en ligt em op de stip.. En word fijnloos binnengeschoten. Empel loopt weer terug op eigen helft en besluit even te vergaderen met de keeper die op een meter of 20 voor zijn doel staat! Joey twijfelt niet en schiet meteen vanaf de aftrap de bal erin. Zuiver doelpunt dachten wij zo hebben we em precies op dezelfde wijze nog tegen gekregen bij rossum.. Maar de scheids besluit anders en keurt em af en de verslapping die bij tgg maar geen kans krijgt lijkt bij de scheids wel te zijn toegeslagen en laat hier en een steekje vallen maar de jongens van tgg zo rustig als ze allemaal zijn reageren hier niet op en spelen gewoon hun eigen spel.. Konden we dat ook maar zeggen van de baldados van empel wat continu aan het klagen is op de scheids en hierdoor ook een terechte directe rode kaart krijgt door het intimideren van de scheids.. Nu moet het kunnen en tgg word weer sterker en iedereen zet een stapje meer, max valt goed in voor mikkel die een uitstekende wedstrijd speelde maar zoals iedereen weet nooit een hele wedstrijd kan spelen zeker niet op zo’n niveau als vandaag. Max vervangt em en speelt prima. Liefvoort die onherkenbaar was en elke keer een stapje extra zette zet dan ook maar weer is een aanval op dorus die een diepe bal geeft op na mijn mening man of the match etienne de ling onopvallend goed weer. Die hem aan dikbeen geeft leroy die een keer gek doet duikt op in de 16 en ja hoor val op de pantoffel, zo het doel in eindelijk op de topscoorders lijst. daar is die erg blij mee en viert zijn doelpunt dan ook uitbundig!! Empel probeert dan nog wel wat terug te doen maar is kansloos tegen dit fel tegen.. En daar is het einde van de wedstrijd.

het is gelukt De BIJVATTERS doen dit seizoen weer mee om de prijzen en iedereen is dan ook erg tevreden. Niet alleen om de overwinning maar ook door de werklust iedereen deed wat extra’s vandaag. We zijn echt weer een team aan het worden.. Simpel die ik toch even genoemd wil hebben die naar veel wedstrijden toch eindelijk een keer foutloos was.. Jongens die vandaag niet gespeeld hebben toch bedankt dat jullie niet hebben geklaagd en ook inzien dat dit nodig was voor deze zwaar bevochten maar dik verdiende overwinning..

De 3e helft is ook weer terug van weggeweest, ook daarin zijn we weer een heus team aan het worden. Iets wat zeker niet vergeten mag worden. Want zoals altijd blijkt!!!!! INKAKKEN=BIJVATTEN

logo-am

Balsponsor deze wedstrijd(wilt u ook Balsponsor worden? Dit kan al vanaf 3 meters bier ( en 2 malibu voor dorus aka de Messi van Den bosch)):

A&M Klussenbedrijf

Door: Jeffrey alias de vegeta van TGG

 

  • Verslag zondag 16 oktober: Maliskamp 3 – TGG 4 ‘DE BIJVATTERS’ 

Maliskamp 3 – TGG 4 : 1-4

Afwezige: Beau, John Alba, Koos, Sabel, DJ Hendri,
Marty de clown, Fabiola.
Begeleiding: Piet, Harry, Bertus, Dorus en Gonnie.

Maliskamp, 16-10-16 12:00 uur,

Met onze gedachten al bij volgende week moest er eerst afgerekend worden bij het altijd lastige uitwedstrijd in Maliskamp!
De sfeer zat er goed in en nadat Danny the tank binnenkwam kwam er een scheef gezicht aan de kant van oompie! Danny had duidelijk een goed kleurtje meegenomen van zijn vakantie en was nu bruiner dan Oompie. Dit kon hij niet waarderen en besloot maar om te keepen, omdat Koosie weer is de planning verkeerd had ingeschat! Als laatste kwam Gladiator Maximus binnen en zag al gauw dat zijn vriendje Beau, ook wel de Bossche Zlatan genoemd, er niet was. Maxi was al snel uit zijn comfortzone en zei daarom voor de rest van de dag geen woord meer!

Door de vele afwezige moest er dus geschoven worden. Leroy XS kreeg de voorkeur voor de spits positie en kon dus zijn eerste goal in 4 jaar maken. Leroy schommelt nog met zijn zelfvertrouwen en wou dus liever op zijn vertrouwde positie starten. Joe dikbeen was hier niet blij mee, omdat nu Kobus naast hem staat en daardoor dikbeen meer moet lopen dan normaal.

De wedstrijd begint en het was al snel duidelijk dat de Bijvatters de wedstrijd snel wou beslissen. na 10 minuten kregen the goalgetters een vrije trap en word snel binnen geschoten door onze getrouwde man the cow.0-1, althans dat dachten we. na 7 minuten kwam de scheidsrechter,( die net van een hardcore feestje afkwam) erachter dat hij nog moest fluiten voor de vrije trap. Menselijke fout, kan gebeuren. Niet veel later was het dan toch raak. Afgetrainde Koeie die goed doorging zette dikbeen alleen voor de keeper die niet aarzelde en snoeihard de bal tegen de touwen schoot! 0-1. Maliskamp kwam er al snel achter dat de nummer 10 van TGG aardig wat met de bal kon. met een prachtige steekbal op Liefvoortje die niet zelfzuchtig is, legt hem af op Joe en maakt zijn 2de van de wedstrijd. 0-2. er word goed gecombineerd en vanaf de kant konden ze alleen maar genieten. De 3de goal kwam weer op naam van G.I. Joe die zijn hattrick maakte binnen een half uur. Na weer een voortreffelijke steekbal van de vedette op de Chineese Maradonna die 2 man het bos in stuurt legt hem af op dikbeen en rond rustig af. 0-3. Voor Maliskamp was het klaar met de steekballen en dat zag je terug aan de overtredingen op de #10 Na 2 man uitgespeeld te hebben was het dan zover, Kobus Verbeek mag niet meer voetballen, aldus Maliskamp. Een tackle die Vinnie Jones niet kan verzinnen word uitgevoerd en de wedstrijd was klaar voor de Messi van TGG! Voor Danny ( sterkste man van TGG) was het klaar en kwam zijn beste vriend te hulp. Iedereen vond dit zo mooi en zelfs de trainer Piet the manchette Verheugt werd er een beetje emotioneel van en bleef daardoor rustig en stil! Na een opstootje moest Danny de bulldozer 10 minuten langs de kant gaan zitten om even af te koelen.

Door zijn geweldige mentaliteit wou de #10 het in de 2de helft nog proberen en werd afgesproken met #23 dikbeen om nog 1 goal te maken zodat Kobus zijn welverdiende rust krijgt.Na de vele trainingen in de afgelopen weken was dat ook wel nodig voor de veteraan! Dit gebeurd ook na een kwartier in de 2de helft schoot dikbeen zijn 4de van de wedstrijd ( en 8ste van het seizoen) over de keeper van een meter of 30 heen. Een jaloerse blik van Joey Verheugt die ziet dat captain Joe America verder schiet dan hijzelf.
De wissel was dus aanstaande maar moest even uitgesteld worden omdat de Vrins zijn haren nog moest doen. hierdoor viel ook de eretreffer van Maliskamp en boze gezichten gericht op de John Travolta van TGG. Je zag gelijk dat de spelmaker was gewisseld want het spel was niet meer om aan zien. kort daarna ging ook Leroy V-hals eruit omdat hij geen zin meer had en zijn bedrijfje belangrijker vind dan zijn Amigos van TGG!
Er werd nog een vieze overtreding gemaakt op Simply the Best die elke week beter begint te worden, maar de scheidsrechter moest weer wakker gemaakt worden en daardoor FLUIT DAN ‘KUT’ naar zijn kale kop krijgt geslingerd.
Voor Liefvoortje was het een geslaagde wedstrijd. De linkspoot gooide nog een vieze panna eruit en dat was te merken omdat hij nu langer dan 5 minuten bleef zitten in de kantine.

Man van de wedstrijd was gek genoeg niet dikbeen met zijn 4 intikkertjes, maar Etienne Pa-ling!
Het broertje van de wonderschone Deniece de Ling begint zijn draai te vinden en dat zorgt voor wat woordenwisselingen in het team.
Alle ogen zullen daarom weer gericht zijn op #46 en laten we hopen dat zijn medespelers hiermee om kunnen gaan!

Volgende week de topper tegen Emplina 5,
die alles nog hebben gewonnen,zullen toch het hoofd moeten gaan buigen op sportpark de diepte.

Zondag 23 okt, 13:00
TGG 4 de Bijvatters – Emplina 5
Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de poort bij Francis en Appie!!

Balsponsor: Amigos

amigo2

Door: Dorus Verbeek alias de bossche messi

 

  • Verslag zondag 9 oktober: HRC – TGG 4 ‘DE BIJVATTERS’ (3-3)

Hurwenen,14:30:

Afwezige: Lange, Habi, Ivo,mikkel
Special credits: Team Amigo’s en Amanda Garcia, Koos
Begeleiding: Harry en Bertus

Op een late zondagmiddag in Hurwenen met een heerlijk na zomer zonnetje komen de Bijvatters samen, Jef presenteert zijn nieuwe vlam aan de groep (een bekend gezicht van TGG) , kijken of er iets moois kan opbloeien; alsdus Jeffrey.

De eerste helft starten we zwak, Dennis lijkt rechtsstreeks van een flakka avondje te zijn thuis gekomen. Waardoor HRC steeds met de lange bal kan doorbreken, dit wordt ons dan ook fataal. We komen 1-0 achter. En het lijkt erop dat we nu wakker zijn geschut. Daarbij heeft de scheids aan handje en koeie versiert zijn 34ste penalty voor de bijvatters. Jeffrey roept! Ik wil me bewijzen voor mijn vrouwtje en eist de penalty op. Heel zelfverzekerd schiet hij hem strak in de touwen, 1-1.
nu zijn we de sterkste ploeg in het veld. En voelen dat hier meer valt te halen. Net voor rust komt er nog een doorbraak van HRC, andy weet de voorzet met sterk uit verdedigen te redden, maar helaas bij de volgende uitbraak is het leed geschied. Met 2-1 gaan we de rust in.

De 2de helft staan het team als het huis, Lange ballen komen niet meer door, en een zeer sterk optreden van de “gelegenheids” keeper. Na een sterke aanval wordt Jeffrey beloond met een goal “deze was voor mn meissie” aldus Jef, na het aangeven van koeie die weer een assist achter zijn naam schrijft, Dikbeen is op dit moment de drive achter het team, paar mooie schoten op goal en wint zijn duels, een paar tactisch sterke wissels waaronder Eugène en Liefvoort zorgen dan uiteindelijk ook voor de welverdiende voorsprong na een goal van de aanvoerder. Koos staat op dat moment nog voluit te juichen zodra er vanaf de aftrap wordt gescoord, 3-3 iedereen maakt weleens een foutje, als dikbeen gewoon had terug gezwaaid was ik al terug geweest; aldus Koos.

Kobus en Joey kunne de 3 punten nog binnen slepen maar het mag niet baten, er had meer ingezeten vandaag, en dat weten de jongens al te goed; aldus Harry Blind.

Alba heeft netjes de wedstrijd uitgezeten en er dan ook geen discussie wie de punt krijgt. 7 punten uit 3 wedstrijden en we doen nog volop mee om de strijd voor de felbegeerde reserve klasse 5 titel

Balsponsor voor deze wedstrijd:

Henk Boer Winery

Door: Beau Boer

  • Verslag Zondag 25 september Wilhelmina – TGG 4 “Bijvatters” ( 1 – 7 )

Afwezig: Wesley, Dikke Joey, Johnny alba, Ivo,  Roy

De kop er is af, de eerste wedstrijd van het seizoen is een feit.
De Thuis ploeg begint sterk aan de wedstrijd, het is duidelijk te merken dat Alba in de achterste linie staat. Maar Koos staat zn mannetje en houdt TGG op de 0,  na 5 min gaat mikkel van het veld,  vorige wedstrijden hield hij het 3 minuten vol , dus er zit een stijgende “lijn” in.
Max maakt zijn rentree in het veld en in de kantine .

Dan gaat het snel, binnen 10 min maken we 3 doelpunten eerst “Opskeer”, dan Danny en dan “Dikbeen”, de wedstrijd lijkt nu gespeeld vooral nadat Kobus voor de rust er nog 0-4 van maakt.

2de Helft

Volgens “Dikbeen” is de wedstrijd nog niet gewonnen, dus moet de “Troef” het veld in komen. Na een mooie aanval opgezet door Leloy maakt hij zijn naam dan ook meer dan waar;  “deze was voor mijn moeder” aldus Beau Boer (bron: Skynews).

Daarna maakt Andy een vieze overtreding en wordt er terecht een penalty gegeven aan  de thuisploeg, 1-5 Wilhelmina is terug in de wedstrijd. Nu is het weer spannend,  maar op dat moment weet Kobus het te beslissen.
Hij slaagt erin een keeper te passeren die zo van de jeugdopleiding van Ajax kan afkomen.  “Dit was de wedstrijd van mijn leven” aldus de keeper.
Dan lijkt de wedstrijd een heel end over, maar op het moment dat je het niet verwacht krijgt “Opskeer” een goeie pass(van Beau) en haalt snoei hard uit, een zondags schot  “dit soort ballen hoor je alleen voorbij vliegen” aldus de keeper weer.

In de kleedkamer wordt al snel duidelijk dat “de Ling” lekkerder begint te worden dan Leloy. “Hij is goed op weg en iedereen kijkt graag naar zijn lichaam” aldus Tiny.

De derde helft verloopt soepel, iedereen gaat op tijd naar huis om de benen te sparen voor volgende week.
“Iedereen wordt volwassen, dat merk je binnen en buiten het veld” aldus Harry.

Door: Beau Boer & Joey van der Ree